Skip links

Sector:

De kwaliteitsslag wordt nu gemaakt

In 2021 wordt de Wet kwaliteitsborging in de bouw (Wkb) van kracht. Hierdoor zullen faalkosten verminderen en verbetert de kwaliteit van gebouwen. Maar: hoe zorgt die nieuwe wet daarvoor?

E-book

Samenwerken met Bouwpartners

Digitaal werken op Curaçao

Ballast Nedam bouwt Hospital Nobo Otraba in Curaçao. Ze zetten Ed Controls in als fotografisch geheugen én voor digitale sluitbrieven.

Ondersteuning tijdens de bouwfase

Hoe controleer je of er gebouwd wordt volgens productietekening? Vanwege het DBMFO-contract is deze vraag voor Visser en Smit extra belangrijk.

Wie maakt Ed Controls?

Met ingang van 1 januari 2019 heeft het bedrijf achter Ed Controls zijn naam gewijzigd in Dutchview. Benieuwd wat zij doen?

Tijdwinst en eenvoud spreekt G&S Bouw aan

G&S Bouw zet Ed Controls in om de afbouw van het nieuwe hotel Jaz in the City Amsterdam in goede banen te leiden. Vooral de eenvoud spreekt ze aan.

Tijdwinst voor A. de Jong Installatietechniek

Het werk bij A. de Jong Installatietechniek is voor assistent projectleider Ruud Boessen een stuk eenvoudiger geworden. Met Ed Controls behaalt hij een grote tijdwinst.

Ed Controls zorgt voor het Medisch Spectrum Twente

Het Medisch Spectrum Twente gebruikt Ed Controls voor beheer en onderhoud, het vastleggen van narooi punten bij verbouwprojecten en het bijhouden van brandscheidingen die hersteld moeten worden.

Kwaliteitsborging bij het project Kraanbolwerk

Door middel van een koppeling tussen No Risq en Ed Controls wordt de kwaliteit aantoonbaar gewaarborgd.

Kwaliteitsborging bij renovatie stadsplein ‘s-Heerenberg

Bouwbedrijf Berghege uit Oss deelt de succesvolle samenwerking met Ed Controls met haar medewerkers.

Een hele vloot van Wisby Tankers

Voor Wisby Tankers is Ed Controls een handige tool om te communiceren tussen de thuisbasis en de schepen die wereldwijd varen.

Ed Controls als hulpmiddel bij DBFMO-contract

Voor de bouw van een gevangenis in Zaanstad wordt Ed Controls ingezet als hulpmiddel voor het uitvoeren van controleren en keuringen.

Van Wijnen is klaar voor de Wet Kwaliteitsborging

Bouwbedrijf Van Wijnen Deventer B.V. draait een aantal pilots om ervaring op te doen met de naderende invoering van de Wet Kwaliteitsborging.

Ontwikkeling Ed Controls in samenwerking met Bureau OP+

Ed Controls is constand in ontwikkeling. Samen met Bureau OP+ hebben zij een try-out georganiseerd om gebruikers beter voor te bereiden op veranderingen in de toekomst.

Volgjewoning.nl is gekoppeld met Ed Controls

Volgjewoning.nl verbindt alle partijen die aan een woningbouwproject verbonden zijn en kiest ervoor om Ed Control te gebruiken. Partner Miranca van der Tol vertelt hoe.

Met MF Shipping naar de scheepswerf in China

MF Shipping bouwt 10 nieuwe schepen in China en kiest ervoor om Ed Controls te gebruiken op de werf. Superintendent Kees Vis aan het woord.

Johan Cruijff ArenA in control

De Johan Cruijff ArenA verbouwen terwijl voetbalwedstrijden en concerten gewoon doorgaan. Hoe doe je dat?

E-book

Kwaliteitsborging in de bouw in 5 stappen

Noaberschap op de weg bij de N18

De N18 tussen Groenlo en Enschede is heringericht. Alle deelnemende partners hebben daarbij Ed Controls gecontrold.

De bouw van WILDLANDS Adventure Zoo

De bouw van WILDLANDS Adventure Zoo: een uniek project voor VolkerWessels met bijzondere vragen. Hoe hebben zij dit project aangepakt?

Leave a comment