Software voor Infra en GWW

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
image

Kwaliteitsborging in de infra en GWW

Om de veiligheid te waarborgen, voert Rijkswaterstaat diverse (wapening)keuringen uit, in projecten in de GWW en infra. Met de Ed Controls software doorloop je deze keuringen eenvoudig en digitaal. Daardoor toon je de geleverde kwaliteit sneller aan en kun je dus eerder factureren.

image

Koppel met gps-referentiepunten

Ed Controls is een self supporting app, waarmee je direct aan de slag kan. Maak een project aan en upload de projecttekeningen. Gebruik daarna de Locator om met hulp van Google Maps gps-referentiepunten aan te leggen. De app toont vervolgens precies waar je bent op de tekening. Zo lokaliseer je actiepunten snel en makkelijk.

Infrastructuur projecten inzichtelijk voor uitvoerder én opdrachtgever

Omdat GWW- en infraprojecten erg belangrijk zijn, houden Rijkswaterstaat of provincies extra toezicht. Met Ed Controls betrek je deze instanties eenvoudig bij het project. Opnames en inspecties worden gezamenlijk doorlopen, zodat iedereen inzicht heeft in de geleverde kwaliteit.

image

Digitaliseren van opleverpunten

De extra controle in de GWW en infra maakt goede documentatie belangrijk. Met Ed Controls leg je opleverpunten digitaal vast, waardoor je geen tijd kwijt bent aan het archiveren ervan. Alle projectinformatie is blijvend beschikbaar, zodat na oplevering nergens onduidelijkheid over bestaat.

image

Project optimalisatie met data-analyses

De grootschaligheid van GWW- en infraprojecten maakt goed projectmanagement belangrijk. Ed Controls maakt jouw project beter beheersbaar. Door je real time inzicht te geven in alle projectprestaties, heb jij meer grip op de voortgang en kun je het project bijsturen waar nodig. Dat helpt je op te leveren conform het afgesproken budget en tijdspad. Nu én in de toekomst.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus

Zij werken slim en besparen tijd