Volgjewoning gekoppeld met Ed Controls

Volgjewoning gekoppeld met Ed Controls

Hoe groot is de winst als je de kracht van iedere individuele schakel in het (bouw)proces aan elkaar koppelt? Volgjewoning.nl is een platform waarmee huurders en kopers de (nieuw)bouw van hun huis kunnen volgen. Door de koppeling met Ed Controls gaat dat makkelijker dan ooit.

Dit artikel in het kort:

  • Volgjewoning.nl is een platform voor kopers en huurders;

  • Kopers en huurders volgen alle stappen van het bouwproces;

  • De opdrachtgever bepaalt welke documenten openbaar zijn;

  • Verwacht wordt dat digitale ondertekening het proces nog simpeler maakt.

Volgjewoning.nl is een online platform dat kopers en huurders één centrale plaats biedt met alle informatie over hun woning. Ook verbindt Volgjewoning.nl alle partijen die aan het woningbouwproject verbonden zijn. Zo kunnen kopers en huurders elke stap in het project volgen en zijn ze goed geïnformeerd.

Miranca van der Tol, partner bij Volgjewoning.nl, legt uit wat de koppeling inhoudt: “Voor nu betekent de koppeling dat alle projectgebonden partijen de rapportages van Ed Controls automatisch zien. Voorwaarde is wel dat de opdrachtgever de functie heeft ingeschakeld.” De opdrachtgever kan op projectniveau aangeven welke documenten wel en niet inzichtelijk zijn.

Koppeling ook voor kopers en huurders

“In de toekomst zal de koppeling ook gebruikt worden om kopers en huurders te attenderen op de (tussentijdse) oplevering van hun woning. Verder kunnen ze volgen welke punten nog openstaan, in behandeling zijn of zijn afgerond.”

“De documenten voor oplevering kunnen vervolgens digitaal worden ondertekend” , zegt Van der Tol. “Dat scheelt tijd en papierwerk. Met prints aanbellen bij iedere koper of huurder is dan verleden tijd.”

Werk jij met Volgjewoning.nl en ben je benieuwd hoe je Ed Controls hieraan kunt koppelen? Vraag een gratis demo aan en ontdek het zelf!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus