Dé bouwsoftware digitaal opleveren en kwaliteitsborging in de woningbouw

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
image

Optimale communicatie in de bouw

Group-197@2x.png

Heldere projectcommunicatie

Ed Controls zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen woningcorporaties, -verenigingen, aannemers en leveranciers. Met één gebruiksvriendelijke app stuur je alle projectpartners aan door ze digitaal tickets toe te wijzen. Ook kun je kopers inzage geven in de voortgang van het project.

image

Digitaal proces-verbaal van oplevering

Group-201@2x.png

Kwaliteitsborging

Tijdens een (voor)oplevering met kopers kunnen gebreken en afwijkingen worden vastgelegd in een digitaal proces-verbaal van oplevering. Zo voorkom je gebreken, herstelwerkzaamheden en faalkosten achteraf.

Digitale woningopname

Group-204@2x.png

Digitaal documenteren

Met Ed Controls kunnen woningopnames voor onderhoud digitaal worden uitgevoerd. Afwijkingen, bijzonderheden en bewonerskeuzes leg je digitaal vast, zodat precies duidelijk is wat moet gebeuren tijdens onderhoudsprojecten. Dat bespaart je veel tijd.

image

Het bouwproces inzichtelijk voor iedereen

Group-211@2x.png

Gebruiksgemak

Ed Controls werkt gebruiksvriendelijk voor alle projectpartners, van aannemer tot schilder. Taken, verantwoordelijkheden en opleverpunten zijn door alle partners eenvoudig in te zien op alle devices. Zo is voor iedereen duidelijk wat moet gebeuren om het project tot een succes te maken. Onze bouwsoftware maakt digitaal opleveren gemakkelijk voor alle partners in de woningbouw.

image

Inzage in prestaties van projectpartners

Group-213@2x.png

Data en rapportage

Ed Controls houdt projectprestaties bij van alle projectpartners. Zo kan het project tijdig worden bijgestuurd en na afloop worden geëvalueerd. Dit op basis van duidelijke statistieken, die je helpen de werkwijze te optimaliseren voor alle toekomstige woningbouwprojecten.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus

Zij werken slim en besparen tijd