Dé bouwsoftware: digitaal opleveren en kwaliteitsborging in de woningbouw

Met meer dan 10 jaar ervaring, is het ons doel om woningbouwprojecten te vereenvoudigen en te versnellen. Ed Controls software is uitstekend toepasbaar tijdens de uitvoeringsfase van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
image

Optimale communicatie in de bouw

Ed Controls zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen woningcorporaties, woningbouwverenigingen, aannemers en leveranciers. Met één gebruiksvriendelijke app stuur je alle bouwpartners aan door ze digitaal tickets toe te wijzen. Ook kun je kopers inzage geven in de voortgang van het project.

image

Kwaliteitsborging

Digitaal proces-verbaal van oplevering

Tijdens een (voor)oplevering met kopers kunnen gebreken en afwijkingen worden vastgelegd in een digitaal proces-verbaal van oplevering. Zo voorkom je gebreken, herstelwerkzaamheden en faalkosten achteraf.

Digitale woningopname

Met Ed Controls kunnen woningopnames voor onderhoud digitaal worden uitgevoerd. Afwijkingen, bijzonderheden en bewonerskeuzes leg je digitaal vast, zodat precies duidelijk is wat moet gebeuren tijdens onderhoudsprojecten. Dat bespaart je veel tijd.

image

Gebruiksgemak

Het bouwproces inzichtelijk voor iedereen

Ed Controls werkt gebruiksvriendelijk voor alle projectpartners, van aannemer tot schilder. Taken, verantwoordelijkheden en opleverpunten zijn door alle partners eenvoudig in te zien op alle devices. Zo is voor iedereen duidelijk wat moet gebeuren om het project tot een succes te maken. Onze bouwsoftware maakt digitaal opleveren gemakkelijk voor alle partners in de woningbouw.

image

Data en rapportage

Inzage in prestaties van bouwpartners

Ed Controls houdt projectprestaties bij van alle bouwpartners. Zo kan het project tijdig worden bijgestuurd en na afloop worden geëvalueerd. Dit op basis van duidelijke statistieken, die je helpen de werkwijze te optimaliseren voor alle toekomstige woningbouwprojecten.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus

Zij werken slim en besparen tijd