Andere-sectoren

Ed Controls is ook geschikt voor jouw branche

Onze bouwsoftware wordt gebruikt in de installatiebranche en bij onderhoud en renovatie. Toeleveranciers aan de bouw, organisaties in groenbeheer en landschapsbeheer kennen Ed Controls ook.

image

Alles goed aangesloten

De installateur is niet alleen verantwoordelijk voor gas, water en elektriciteit. Ook ventilatie, koud-warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen zijn in goede handen bij deze vakmensen. Kwaliteit is van het grootste belang. Vandaar dat veel installatiebedrijven de app van Ed Controls gebruiken voor keuringslijsten en het maken van foto’s voor kwaliteitsborging. Zoals Van der Sluis Installatiebedrijven.

image

Samen met bewoners en eigenaren

Tijdens ieder onderhoudsproject voeg je kwaliteit toe aan een bestaand object. Dat kunnen flats zijn, kunstwerken of kantoorgebouwen. Werk samen met bewoners, VVE’s en eigenaren aan goed onderhoud of aan transformatie. Ed Controls helpt onder meer met de inventarisatie, inspectie, de werkverdeling, kwaliteitsborging en de opleverrapporten. Dat alles met een makkelijke app.

image

Toon consumenten kwaliteit

Retail, sport, horeca en musea

Of het nu gaat om een winkel, sportschool, restaurant, hotel of een museum: waar consumenten komen moet de inrichting kwaliteit uitstralen. Het schilderwerk moet top zijn, de vloer strak, de ontvangst netjes en de merkelementen tot in de puntjes verzorgd. Gebruik Ed Controls voor communicatie met de bouwmedewerkers of onderaannemers. En borg kwaliteit.

image

Borg kwaliteit vanuit de fabriek

Toeleveranciers

Kwaliteit wil je vastleggen. Of je nu kozijnenbouwer of gevelspecialist bent. Of deuren maakt of een timmerfabriek hebt, maak een foto van alle deuren, kozijnen, dorpels, ramen of trappen die je op locatie zet. Met Ed Controls achterhaal je snel welke foto bij welk project hoort en of alles op de checklijst klopt.

image

Zo ligt het park er mooi bij

Groenbeheer en landschapsbeheer

Verantwoordelijk zijn voor landschapsplanning, natuurbeheer of landschapsbescherming vergt veel vooruit denken. Als groenbeheerder wil je die plannen zo goed mogelijk uitvoeren. Of het nu gaat om een achtertuin, park of landschap. Met Ed Controls positioneer je het werk met onze Locator via Google Maps. Met een foto toon je aan wat is gebeurd. En als die internetverbinding soms uitvalt, is dat geen probleem voor Ed Controls.

image

Hoe gebruik jij Ed Controls? Overal waar gebouwd wordt

Ed Controls wordt in talloze sectoren gebruikt. Soms op plekken die wij zelf niet hadden voorzien. Met Ed Controls werk je makkelijk samen en borg je kwaliteit. Work smart, save time.

Installateur Van der Sluis zet Ed Controls in voor kwaliteitsborging

Dit zeggen onze gebruikers

edc user

William Bosschaart

Projectleider

“Omdat Ed Controls zo gebruiksvriendelijk is, hoeven we het maar één keer uit te leggen”

company logo
edc user

Rico Vermeij

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij hebben onze inspectie-protocollen in Ed Controls geïmplementeerd"

company logo
edc user

Bert Videler

Bouwkwaliteitcoach.nl

“Digitaal vastleggen scheelt 50% werklast“

company logo

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus