icon

Scheepsbouw

Hét kwaliteitssysteem voor de maritieme sector

Houd een digitaal logboek bij van onderhoud aan schepen in de maritieme sector met ons kwaliteitssysteem. Eén app voor de scheepswerf, de rederij of op zee.

image

Heldere projectcommunicatie

Internationaal samenwerken in de scheepsbouw

De maritieme sector, met onder meer de scheepsbouw, offshore-industrie en de havens, kenmerkt zich door een intensieve samenwerking tussen veel internationale projectpartners. Ed Controls helpt je deze samenwerking te stroomlijnen. De superintendent stuurt de subcontractors en de technical crew aan via één gebruiksvriendelijke app, die in alle talen beschikbaar is. Ook voor de opdrachtgever en de scheepswerf.

image

Kwaliteitsborging

Keuringsrapport scheepsinspectie

Met Ed Controls borg je eenvoudig de kwaliteit van nieuwbouwschepen. De superintendent vult ter plekke een keuringsrapport in met behulp van digitale checklists, die je zelf kunt inrichten. Na afloop kunnen keuringsrapporten worden ondertekend en gedeeld met de belanghebbenden. Zowel online als offline, aan wal of op zee.

image

Checklists voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Als een schip in de vaart is, is Ed Controls het digitale logboek van alle onderhoudsmeldingen voor het eerstvolgende scheepsonderhoud. Nadat een schip is gedokt, wijs je alle actiepunten digitaal toe aan de verantwoordelijke subcontractors en technical crew members. Zij weten wat moet gebeuren, nog voor ze voet aan boord zetten. Dat versnelt de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

image

Gebruiksgemak

Beheer meerdere schepen via één systeem

Superintendenten hebben vaak meerdere schepen in beheer. Met Ed Controls synchroniseer je de gegevens van de volledige vloot, zodat alle informatie direct beschikbaar is. Dat kan via alle Android en iOS aangestuurde devices én via de browser op Windows aangestuurde devices. Zo heb je altijd overzicht, ook als je niet op de scheepswerf aanwezig bent.

image

Data en rapportage

Evaluatie en optimalisatie van projectprestaties

Ed Controls houdt de projectprestaties bij van alle betrokken subcontractors en technical crew members. Door deze data te analyseren, doe je waardevolle informatie op voor de evaluatie van het afgeronde project en de optimalisatie van alle toekomstige projecten.

Scheepsbouw met Ed Controls

Dit zeggen onze gebruikers

edc user

William Bosschaart

Projectleider

“Omdat Ed Controls zo gebruiksvriendelijk is, hoeven we het maar één keer uit te leggen”

company logo
edc user

Rico Vermeij

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij hebben onze inspectie-protocollen in Ed Controls geïmplementeerd"

company logo
edc user

Bert Videler

Bouwkwaliteitcoach.nl

“Digitaal vastleggen scheelt 50% werklast“

company logo

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus