icon

Utiliteitsbouw

Dé bouwsoftware voor communicatie in de utiliteitsbouw

Onze bouwsoftware maakt de utiliteitsbouw beter beheersbaar. Heldere projectcommunicatie en kwaliteitsborging staan daarbij centraal.

image

Projectbewaking op basis van heldere communicatie

Ed Controls zorgt voor efficiënte samenwerking tussen aannemers, onderaannemers, installateurs en overige partners. Je wijst actiepunten digitaal toe aan de juiste bouwpartner op basis van STABU of NL-SfB coderingen. Zo ontstaat een digitale workflow, die je helpt de voortgang van het bouwproject te bewaken.

image

Eenvoudig kwaliteit borgen

Met de automatisch gegenereerde keuringsrapportages van Ed Controls kan het bouwproject eenvoudig worden getoetst. Daarmee borg je de kwaliteit en voorkom je hoge faalkosten.

image

Digitale documentatie voor beheer en onderhoud

De data, die je verzamelt in de bouwfase, leveren veel waardevolle informatie op voor de gebruiks- en beheerfase van het gebouw. Hiermee kan tijdig worden ingespeeld op onderhoud. Deze projectoverstijgende data worden digitaal gedocumenteerd en zijn de gehele gebouwlevenscyclus beschikbaar.

image

Gebruiksgemak

Efficiënt bouwproces door inzicht in verantwoordelijkheden

Ed Controls is gebruiksvriendelijk en gratis toegankelijk voor iedereen die bij jouw bouwproject betrokken is. De app werkt op basis van een RASCI-model, waarmee rollen en verantwoordelijkheden worden gekoppeld aan alle bouwpartners. Zo weet iedereen wat van elkaar wordt verwacht.

image

Data en rapportage

Proces mapping van het bouwproces

Met Ed Controls zijn de projectprestaties van alle bouwpartners realtime te monitoren. Process mapping van het bouwproces helpt je jouw bouwproject tijdig bij te sturen, voordat de kosten oplopen en de planning overschreden wordt. Succesvolle oplevering gegarandeerd.

Dit zeggen onze gebruikers

edc user

William Bosschaart

Projectleider

“Omdat Ed Controls zo gebruiksvriendelijk is, hoeven we het maar één keer uit te leggen”

company logo
edc user

Rico Vermeij

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij hebben onze inspectie-protocollen in Ed Controls geïmplementeerd"

company logo
edc user

Bert Videler

Bouwkwaliteitcoach.nl

“Digitaal vastleggen scheelt 50% werklast“

company logo

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus

Zij werken slim en besparen tijd