Ed Controls heeft een nieuw dashboard: Krijg meer inzicht in de relaties met je bouwpartners.

Projectmanagers houden voortdurend de projectvoortgang, capaciteit en teamprestaties bij. Betrouwbare en actuele informatie is van cruciaal belang om de relaties met bouwpartners soepel en efficiënt te laten verlopen.

shutterstock_574154995-min (1).jpg

Wanneer alle informatie is verzameld op verschillende plekken, is het lastig om het overzicht te bewaren van wat er goed gaat, wat aandacht verdient en welke patronen zich voortdoen.

Ed Controls biedt daarom de perfecte oplossing. Vandaag is het nieuwe dashboard gelanceerd voor alle gebruikers met de rol admin, eindverantwoordelijke of manager. Het dashboard is samengesteld met behulp van onze eigen klanten. De grafieken bieden meer inzicht in je projecten en helpen je de chaos te doorbreken, tijd te besparen en de belofte waar te maken.

Inhoud:

  • Betere samenwerking met bouwpartners

  • Meer zicht op je meest voorkomende tickets 

  • Soepele overdracht met grip op je projectvoortgang

  • "Flatten the curve" van je bouwproject

  • Nog meer inzicht met onze Power BI koppeling

  • Dashboard op maat

Betere samenwerking met bouwpartners

Het nieuwe dashboard toont een ranglijst met het aantal tickets van elke persoon met een verantwoordelijke rol. Zo zie je exact hoeveel tickets er openstaan of zijn afgerond per bouwpartner in het project. Ontdek de verbeterpunten in real-time, zodat je de juiste hulp kan bieden om de samenwerking met bouwpartners te verbeteren.

Kies zelf wat je wilt zien in de grafiek. Je kunt handmatig de verschillende ticket statussen (Gestart, afgerond en gearchiveerd) aan- en uitvinken, om de informatie weer te geven die voor jou van toepassing is.

Meer productiviteit in de bouw.png

Meer zicht op je meest voorkomende tickets

Om meer informatie te geven over een ticket zijn de titel en beschrijving een goede start. Onze label optie kan je helpen om een ticket nog specifieker te maken. Door regelmatig labels toe te voegen aan een ticket, kun je gemakkelijk categorieën maken van tickets met verschillende titels die tot hetzelfde onderwerp behoren. In het dashboard is te zien hoe vaak een label is toegepast.

Kies zelf van welk project je de tickets en labels wilt weergeven en selecteer een label om extra informatie op te halen.

Grafiek met frequentie van labels.png

Soepele overdracht door grip op je projectvoortgang

Het is soms lastig om het overzicht te bewaren van het aantal openstaande audits. In onze grafiek kun je exact aflezen hoeveel audits er openstaan en in welke projecten. Selecteer één of meerdere projecten waarvan je de aangemaakte en gestarte audits wilt weergeven.

Door het aan- en uitvinken van de verschillende audit statussen in de grafiek, kun je exact de informatie weergeven die je nodig hebt.

Project progressie bouw.png

“Flatten the curve” van je bouwproject

De werklast van een project verdelen over tijd is lastig. De ticket module van Ed Controls helpt je de werklast te verdelen. Door alle gebreken/taken direct vast te leggen op locatie en toe te wijzen aan de juiste personen, voorkom je een opeenstapeling van werkzaamheden vlak voor de oplevering. Hierdoor kunnen bedrijven eerder en beter hun projecten opleveren. Het verdelen van de werkdruk en het realiseren van een snelle oplevering, noemen wij “flatten the curve”.

Of je op koers ligt om een afgevlakte curve te realiseren, is te zien in ons dashboard. Daar zie je een overzicht van het aantal gecreëerde, gestartte, afgeronde en gearchiveerde tickets over tijd. Houd de voortgang bij en verbeter je projectprestaties.

Afvlakken van de curve.png

Nog meer inzicht met onze Power BI koppeling

Het nieuwe dashboard presenteert relevante informatie die van toepassing is op de Ed Controls workflow. Wij realiseren ons dat er gebruikers zijn die behoefte hebben aan meer inzichten dan we momenteel al bieden. Daarom hebben we een koppeling mogelijk gemaakt met Microsoft Power BI. Maak je data vanuit Ed Controls beschikbaar in je eigen Power BI dashboard en bepaal zelf welke inzichten belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Dashboard op maat

Heb je behoefte aan specifieke inzichten, maar is er niemand binnen je team die kan helpen om dit te realiseren? Voor deze gebruikers bieden we een samenwerking met DAAT, onze partner en expert op het gebied van data. DAAT helpt onze gebruikers om hun datavoorzieningen te koppelen en optimaliseren, zodat ze kunnen uitblinken in hun vakgebied. Dit doet DAAT door het verzamelen, structuren en visualiseren van data.

Benieuwd of een samenwerking met DAAT iets voor jouw bedrijf is? Neem dan contact op met je accountmanager bij Ed Controls.

Aan de slag!

Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe dashboard is er geen installatie nodig. Iedereen met de rol van admin, eindverantwoordelijke of manager heeft toegang tot het dashboard. Open Ed Controls via de webomgeving, klik op de “dashboard” button en je bent klaar om te beginnen. Voor meer vragen over het dashboard is er een handleiding rechtsboven in het dashboard venster of kun je contact opnemen met ons supportteam.


Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus