Ed Controls in het onderwijs

Bereid studenten voor op de digitale toekomst van de bouw. Met Ed Controls voor het onderwijs krijgen jonge bouwprofessionals de kans om hun digitale vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor de moderne bouwwereld.

Gratis Demo

image

Ontdek de kracht van Ed Controls als digitaal leermiddel

Steeds meer onderwijsinstellingen ervaren de voordelen van Ed Controls als digitaal hulpmiddel voor studenten. Deze voordelen zijn:

  • Goede voorbereiding op het bedrijfsleven; Bereid je studenten voor op het werkleven dat op hen wacht na hun schoolperiode. 

  • Meer kans op de markt; Sterke digitale vaardigheden zijn een meerwaarde voor bouwbedrijven. In de bouwwereld van nu zijn digitale tools onmisbaar, waardoor ervaring met dergelijke tools je al een voorsprong geeft.

  • Praktijkgericht leren; Door studenten actief gebruik te laten maken van Ed Controls, komen ze zelf tot nieuwe inzichten en leren ze van de obstakels die ze tegenkomen in de praktijk.

Video: Ed Controls in de praktijk

Zij werken slim en besparen tijd

Neem contact met ons op

image

Ga aan de slag met Ed Controls in het onderwijs

Geef je studenten de juiste handvatten om zich voor te bereiden op de digitale bouwwereld van nu. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een demo aan. Onze experts denken graag met je mee.

Loading...