Ed Controls voor onderwijs

Voordelen voor de onderwijsinstelling en de studenten

  • Blijf relevant voor het bedrijfsleven;

  • Bereid studenten beter voor op werk na school;

  • Gebruik Ed Controls onbeperkt zonder licentiekosten;

  • Werk samen met de leverancier van Ed Controls.

image

Hierom Ed Controls voor het onderwijs

Steeds meer onderwijsinstellingen nemen Ed Controls op in hun lesprogramma. Dat betekent dat studenten deze bouwsoftware gebruiken voor hun opdrachten, bij lessen en tijdens stages. De onderwijsinstellingen kwamen bij ons uit in hun zoektocht naar een digitale manier om kwaliteit te waarborgen. Daarom hebben we Ed Controls voor onderwijs in het leven geroepen. Het mes snijdt aan twee kanten: Studenten zijn beter voorbereid op de praktijk en bouwbedrijven krijgen medewerkers die de digitale werkwijze op de bouwplaats begrijpen.

image

Ed Controls is ontstaan uit de bouwpraktijk

Onze directeuren komen uit de bouwwereld. Ze zagen de worsteling met papier, telefoontjes en krabbels op bouwtekeningen. Daarom gingen ze al in 2011 werken met een iPad en bouwden ze een app. Samen met onder meer VolkerWessels werd de bouwsoftware getest. De afgelopen tien jaar is het programma steeds uitgebreid en verbeterd. Nu is Ed Controls marktleider op de Nederlandse bouwplaats. Het bedrijf achter Ed Controls telt meer dan 50 medewerkers in onder meer Nederland, India, Duitsland en Groot-Brittannië.

Wil je meer informatie over Ed Controls voor onderwijs?

form-image

Bij Dutchview, het bedrijf achter Ed Controls, staat privacy hoog in het vaandel. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden tenzij wettelijk verplicht. Wij kunnen je gegevens gebruiken om je te informeren over Ed Controls of Dutchview.