De impact van 10 miljoen tickets

De impact van 10 miljoen tickets

Tien jaar geleden maakte iemand voor het eerst een ticket in Ed Controls. Twee jaar later waren dit er een miljoen. In 2018 werd de vijf miljoen aangetikt en dit jaar is een nieuw hoogtepunt bereikt.

Het 10 miljoenste ticket werd in oktober gemaakt door Firma Gebrüder Bommhardt Gmbh & Co.KG, een van de eerste gebruikers van Ed Controls in Duitsland. Het familiebedrijf uit 1928 realiseert projecten door heel Duitsland. Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in onder meer turnkey-kantoren, kozijnen- en gevelgebouw, afbouw en weg- en waterbouw.

Fun facts over de 10 miljoen gemaakte tickets

Het bijzondere ticket werd gemaakt door Frederick Stock. Wij wilden hem verrassen met een foodtruck op de bouwplaats en een cadeau, totdat we zijn bijzondere verhaal hoorden. Deze zomer werd Fredericks woonplaats getroffen door overstromingen. Een groot deel van het dorp en van zijn bezittingen werd daarbij vernietigd. In het dorp zijn de sporen van de overstromingen nog steeds zichtbaar. Huizen bleven sindsdien vochtig en wegen wachten nog op herstel.

Na de overstromingen sprongen Fredericks collega’s hem direct te hulp. Met zwaar materieel kwamen ze naar zijn dorp en hielpen zo veel als ze konden. Juist deze samenwerking en collegialiteit vonden wij bijzonder. Graag wilden we hieraan een positieve bijdrage leveren.

Daarom hebben wij Fredericks familie, vrienden, buren en natuurlijk zijn collega’s van Bommhardt uitgenodigd. Met een foodtruck en muziek werden alle aanwezigen getrakteerd op eten en drinken.

Het was een mooie middag waar we met plezier op terugkijken. Wij wensen Frederick, zijn familie en buren nog veel sterkte met de wederopbouw van de schade.