Dé tool voor hard service kwaliteitscontrole

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
image

Kwaliteitsborging

Beheer en onderhoud

Om de kwaliteit van het gebouwbestand, het omliggende terrein en de gebouwgebonden installaties hoog te houden, zijn onderhoud en modificaties aan faciliteiten aan de orde van de dag. Met Ed Controls zijn alle hard services snel en eenvoudig te documenteren, te melden en te beoordelen. Dat helpt je de kwaliteit te borgen gedurende de gebouwlevenscyclus.

image

Meldingen beheren en communiceren

Met Ed Controls voorkom je miscommunicatie. Defecten en onderhoudswerkzaamheden leg je digitaal vast met een foto, een taakomschrijving en de exacte locatie in het gebouw. Deze meldingen wijs je vervolgens toe aan de verantwoordelijke binnen de facilitaire dienst. Zodra er opvolging aan gegeven is, kan de hard service weer worden afgemeld.

image

Up-to-date kwaliteitsregistratie

Alle gemelde defecten en onderhoudswerkzaamheden worden digitaal gedocumenteerd en vastgelegd op een tijdslijn. Deze tijdslijn geeft je een duidelijk en realtime overzicht van alle openstaande punten. Dat helpt je om prioriteiten te stellen in het facility management en zorgt bovendien voor een up-to-date kwaliteitsregistratie.

image

Gebruiksgemak

Meld defecten en onderhoud via alle devices

Bij Ed Controls staat eenvoud voorop. De app is gebruiksvriendelijk voor iedereen die ermee werkt én inzetbaar voor alle voorkomende defecten en onderhoudsmeldingen. Van een kapotte lichtschakelaar tot grootonderhoud aan complexe faciliteiten: je maakt er eenvoudig melding van bij de facilitair manager, conciërge, verhuurder of andere verantwoordelijke. Via smartphone, tablet of desktop.

image

Data en rapportage

Evalueer en optimaliseer het facility management

Ed Controls houdt prestaties bij van alle technici binnen de facilitaire dienstverlening. Deze data kunnen worden geanalyseerd en omgezet naar bruikbare statistieken, die je helpen het facility management te evalueren en te optimaliseren.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus

Zij werken slim en besparen tijd