Een tool voor kwaliteitsborging

Voor Trebbe is kwaliteitsborging een belangrijk item. “Er komt met de invoering van de nieuwe wetgeving heel wat op ons af. Daar willen we op voorbereid zijn”, zegt Patrick Peet. Hij is als hoofd productie Wonen verantwoordelijk voor de concepten Trebbe BasisWonen en HoogWonen.

icon

Trebbe past Ed Controls toe als tool voor kwaliteitsborging. Deze manier van werken beviel zo goed dat ook keuringen en werkplaatsinspecties erin zijn ondergebracht. “We hebben nu alles op één tool staan, wat heel overzichtelijk is. Sterk vind ik verder dat er een actie wordt verlangd.”

icon

Werken met Ed Controls is de standaard geworden binnen Trebbe. 80% van de uitvoerders loopt al met een tablet op de bouwplaats. Arie Bauman is hier één van. Hij vindt dat het borgen van kwaliteit veel voordelen oplevert. “Ik hoef minder vaak terug naar een werk. We hebben minder nazorg en minder klachten achteraf. Dat scheelt me veel tijd en discussie.” Prettig aan Ed Controls vindt hij het visuele karakter ervan. “Opnamepunten worden meteen duidelijk op de foto. Ook kan ik ze meteen doorzetten naar onze co-makers en andere marktpartijen”

Dit zeggen onze gebruikers

edc user

William Bosschaart

Projectleider

“Omdat Ed Controls zo gebruiksvriendelijk is, hoeven we het maar één keer uit te leggen”

company logo
edc user

Rico Vermeij

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij hebben onze inspectie-protocollen in Ed Controls geïmplementeerd"

company logo
edc user

Bert Videler

Bouwkwaliteitcoach.nl

“Digitaal vastleggen scheelt 50% werklast“

company logo

Trebbe ziet kwaliteitsborging ook als kans om zich te onderscheiden in de markt. Het bedrijf levert kwaliteit, straalt dit uit en is transparant richting haar opdrachtgevers. “Ed Controls levert hier een belangrijke bijdrage aan”, vertelt Peet. “We kunnen nu aan opdrachtgevers laten zien: ‘wij borgen kwaliteit, daar hebben we een tool voor en jullie kunnen met ons meekijken.’“

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus