Skip links

Dé bouwsoftware voor kwaliteitsborging in de woningbouw

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Optimale communicatie in de bouw

Heldere projectcommunicatie

Ed Controls zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen woningcorporaties, -verenigingen, aannemers en leveranciers. Met één gebruiksvriendelijke app stuur je alle projectpartners aan door ze digitaal tickets toe te wijzen. Ook kun je kopers inzage geven in de voortgang van het project.

opleverpunten app

Digitaal proces-verbaal van oplevering

Kwaliteitsborging

Tijdens een (voor)oplevering met kopers kunnen gebreken en afwijkingen worden vastgelegd in een digitaal proces-verbaal van oplevering. Zo voorkom je gebreken, herstelwerkzaamheden en faalkosten achteraf.

Digitale woningopname

Digitaal documenteren

Met Ed Controls kunnen woningopnames voor onderhoud digitaal worden uitgevoerd. Afwijkingen, bijzonderheden en bewonerskeuzes leg je digitaal vast, zodat precies duidelijk is wat moet gebeuren tijdens onderhoudsprojecten. Dat bespaart je veel tijd.

proces verbaal van oplevering bouw
digitaal opleveren bouw

Het bouwproces inzichtelijk voor iedereen

Gebruiksgemak

Ed Controls werkt gebruiksvriendelijk voor alle projectpartners, van aannemer tot schilder. Taken, verantwoordelijkheden en opleverpunten zijn door alle partners eenvoudig in te zien op alle devices. Zo is voor iedereen duidelijk wat moet gebeuren om het project tot een succes te maken.

digitaal opleveren bouw app

Inzage in prestaties van projectpartners

Data en rapportage

Ed Controls houdt projectprestaties bij van alle projectpartners. Zo kan het project tijdig worden bijgestuurd en na afloop worden geëvalueerd. Dit op basis van duidelijke statistieken, die je helpen de werkwijze te optimaliseren voor alle toekomstige woningbouwprojecten.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Sjoerd Springer
Accountmanager

Zij werken slim en besparen tijd

Leave a comment

Ten_Brinke_Group
bouwkundige brandveiligheid