Een hele vloot van Wisby Tankers

De Zweedse rederij Wisby Tankers AB (ship management AB) gaat haar volledige vloot aan Bitumen tankers in Ed Controls gaat beheren. De eenvoudige en doeltreffende manier van inspecteren, vastleggen en communiceren wordt prettig ervaren. Voor het communiceren tussen de thuisbasis en de schepen die wereldwijd varen is Ed Controls een handige tool. Het is dan ook bij audits van gerenommeerde olie- en gasproducenten als ‘de industriële standaard’ betitelt.

Wisby-1920x960.jpeg

Audits

Met de audits wordt structuur geboden bij de inspecties aan boord en op de werf. Deze worden eenvoudig geanalyseerd via Ed Controls en via het te koppelen audit dashboard. De eventuele actiepunten kunnen waar dan ook op de wereld worden uitgezet, wat belangrijk is voor Wisby Tankers. Ed Controls maakt dit mogelijk, omdat de actiepunten erg visueel worden weergegeven in het systeem en ook zijn de actiepunten voorzien van een duidelijke workflow.

Ben jij benieuwd hoe Ed Controls jou kan ondersteunen in het beheren van je floot? Vraag een gratis demo aan en ontdek het zelf!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus