Tijdwinst voor A. de Jong Installatietechniek

“Eerder had ik alle kennis van een project in mijn hoofd zitten. Nu kan ik het loslaten, omdat ik weet dat benodigde informatie goed is opgeslagen”, legt Ruud Boessen uit. Hij is assistent projectleider bij A. de Jong Installatietechniek. Voor de installatietechniek is het van groot belang dat precies teruggehaald kan worden waar iets gepositioneerd is en wat daarvan de status is.

icon

Dit artikel in het kort:

  • Hoe een digitale tool tijdwinst voor A. De Jong Installatietechniek oplevert

  • Digitale vastlegging geeft transparantie in de onderhoudsfase

  • De invloed van Ed Controls op de norm NEN 2767

Tijdbesparing

Ed Controls maakt dat inzichtelijk. Het zorgt voor betere aansturing van collega’s, voorkomt onnodige schade en is tijdbesparend, volgens Boessen. “Waar ik eerder drie uur kwijt was aan het vastleggen en communiceren van data, ben ik nu een half uur kwijt. Dat is tweeëneenhalf uur tijdwinst”, vertelt collega-Assistent Projectleider Danny van der Linde. Samen met collega Boessen is hij nog maar kort geleden begonnen met werken op de afdeling Beheer & Onderhoud van A. de Jong Installatietechniek.

Voordat zij bij De Jong kwamen werken, waren de heren al bekend met het gebruik van Ed Controls. En ook De Jong heeft al de nodige ervaring. De Projectafdeling van De Jong past het systeem toe voor haar klanten in de utiliteitsbouw, zoals controle bij oplevering van een nieuwbouwproject. De reeds opgedane ervaring zorgde voor een gemakkelijke doorvoering van het gebruik van de tool voor de Beheer & Onderhoud afdeling.

icon

Transparantie

Voor beide heren is Ed Controls namelijk meer dan alleen een oplevertool. Het is een ondersteunend systeem voor het hele proces. Van begin tot en met onderhoud. Voor de bouw, de oplevering, maar ook zeker voor de 10 jaar onderhoud die daarna volgt. “De historie is belangrijk voor ons, maar ook voor de klant. Eerlijkheid en transparantie naar klanten wordt steeds belangrijker en Ed Controls ondersteunt daarbij”, zegt van der Linde.

NEN 2767

Ook met het oog op de NEN 2767 als norm voor conditiemeting, zijn de heren enthousiast over het gebruik van Ed Controls. De norm kan moeiteloos gekoppeld worden aan het systeem, waardoor de kwaliteit van het project dubbel gewaarborgd wordt. “Ed Controls is voor ons een verkooptool. Ik kan de klant letterlijk laten zien dat wij alles onder controle hebben” vertelt Boessen.


Ben jij benieuwd hoe Ed Controls jou transparantie en tijdwinst kan opleveren? 
Vraag een gratis demo aan en ontdek het zelf!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus