Skip links

Kwaliteitsmanagement­systeem software voor digitaal opleveren

Heldere projectcommunicatie

Kwaliteitsborging

Digitaal documenteren

Gebruiksgemak

Data & rapportage

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Heldere projectcommunicatie

Ed Controls zorgt voor beheersbaar projectmanagement door heldere projectcommunicatie. Niet via bergen mails en papierwerk, maar via één gebruiksvriendelijke app, die alle benodigde informatie beschikbaar stelt voor de juiste personen. Overzichtelijk, snel en op alle devices.

Kwaliteitsborging

Met Ed Controls voer je inspecties, kwaliteitscontroles en keuringen digitaal uit op locatie. Snel en nauwkeurig. Dankzij ons kwaliteitsmanagementsysteem is de verzamelde informatie blijvend beschikbaar, samen met de automatisch gegenereerde keuringsrapportages.

Digitaal documenteren

Ed Controls stelt je in staat instructies en actiepunten digitaal vast te leggen. Deze actiepunten wijs je vervolgens eenvoudig toe aan de verantwoordelijke persoon met een foto, locatie en omschrijving. Met de ingebouwde Bibliotheek heb je alle relevante documenten en tekeningen altijd bij de hand.

Gebruiksgemak

Alles wat wij doen, staat in het teken van gebruiksgemak. Je kunt onze software zowel off- als online gebruiken. Via de browser én via de app. Die draait op zowel Android en iOS. We ondersteunen de laatste twee versies van deze besturingssystemen. Ed Controls is bovendien te koppelen aan het systeem waarmee jij gewend bent te werken. Ervaar het gebruiksgemak in onze demo.

Data en rapportage

Projectprestaties van de betrokken partijen worden realtime weergeven, zodat jij het project efficiënt kan managen. Analyseer achteraf de projectprestaties en zet deze input eenvoudig om naar bruikbare statistieken. Deze statistieken helpen de werkwijze te optimaliseren voor alle toekomstige projecten.

Privacy en veiligheid gewaarborgd

Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk om met jouw data

  • Ed Controls voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Europese General Data Protection Regulation
  • Alle data worden opgeslagen in twee Europese datacentra, conform ISO 27001 en ISO 9001
  • De toegang tot de data is geregeld via een OAuth beveiligingsprotocol.
  • Een gratis escrow-regeling verzekert je van toegang in geval van calamiteiten

koppelingen systemen edcontrols ed

Te koppelen met meer dan 100 systemen

Haal het maximale uit Ed Controls door de app te koppelen met het systeem waarmee jij gewend bent te werken. Zo wordt Ed Controls nog gebruiksvriendelijker. Overweeg je een koppeling met Ed Controls? Wij denken graag met je mee.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Sjoerd Springer
Accountmanager

Zij werken slim en besparen tijd

Leave a comment