Spelregels voor de Ed Controls EURO 2024 poule

1. De exacte spelregels met betrekking tot voorspellen en de winnaars zijn bepaald door het platform Scorito.
2. Het klassement aangeboden door Scorito wordt gebruikt voor individuele prijzen.
3. Het klassement tussen bouwbedrijven wordt bepaald door de gemiddelde score van sub leagues in Scorito te vergelijken.
4. Deelname geeft team Ed Controls het recht om je via de e-mail op de hoogte te houden van de poule.
5. De individuele deelnemer en het bouwbedrijf die een prijs hebben gewonnen zal bekend worden gemaakt en worden benaderd door team Ed Controls. 
6. Deelname aan de poule is gratis.
7. Het winnen van prijzen is voorbehouden aan klanten van Ed Controls.
8. De hoofdprijs voor individuele deelnemers betreft een Apple iPad ter waarde van max. €400.
9. De hoofdprijs voor bouwbedrijven betreft een food truck. Het menu, de locatie, hoeveel personen en de timing zal worden bepaald in overleg met team Ed Controls.
10. De prijzen voor individuele deelnemers die een ronde winnen betreft een JBL Go muziek box ter waarde van €40.
11. De prijzen voor bouwbedrijven die een ronde winnen betreft taart met een maximale waarde van €100. Voor hoeveel personen de taart is, de locatie en de timing zal worden bepaald in overleg met team Ed Controls.
12. Individuele deelnemers kunnen maximaal 1 tussenronde winnen. Indien een eerdere winnaar opnieuw een tussenronde wint, zal de eerstvolgende deelnemer tot winnaar worden uitgeroepen van die tussenronde. De hoofdprijs blijft door iedereen te winnen.
13. Bouwbedrijven kunnen maximaal 1 tussenronde winnen. Indien een eerdere winnaar opnieuw een tussenronde wint, zal het eerstvolgende bouwbedrijf tot winnaar worden uitgeroepen van die tussenronde. De hoofdprijs blijft door ieder bouwbedrijf te winnen.