image
  • Ed Controls: de software voor de Wkb

Leg je kwaliteit digitaal vast voor de Wkb

Ed Controls, de software voor Wkb, waarmee je niet alleen volledige controle hebt over je projectgegevens, maar ook de kwaliteit van je bouwproject moeiteloos vastlegt. Vereenvoudig en optimaliseer jouw bouwproces voor maximale efficiëntie in de bouwsector.

https://edcontrols.nl/demo-aanvraag/

Ontdek de voordelen van Ed Controls

Ed Controls vergemakkelijkt en stroomlijnt het proces van digitale vastlegging en kwaliteitsborging voor aannemers in het kader van de Wkb. De software is speciaal ontworpen voor de bouwwereld en vormt een waardevolle oplossing om aan deze nieuwe eisen van de Wkb te voldoen.

0

Gemakkelijk kwaliteit vastleggen

Leg moeiteloos foto’s vast van voltooide werkzaamheden,  creëer vervolgacties gekoppeld aan bouwtekeningen en bewaak deze met onze eenvoudige workflow.

1

Digitaal keuringsplan

Stel keuringslijsten naar wens samen en zet in één keer je keuringsplan klaar in Ed Controls. Met behulp van excel importeer je meerdere formulieren tegelijk.

2

Eenvoudig keuringen exporteren

Exporteer gemakkelijk je keuringen naar PDF of stel deze digitaal beschikbaar aan de borger of opdrachtgever. Of werk samen met kwaliteitsborgers digitaal in Ed Controls.

image

Onze klanten zijn actief op het gebied van

  • Woningbouw

  • Utiliteitsbouw

  • Scheepsbouw

  • Hoog beveiligde projecten

  • Onderwijs

Vraag een demo aan

Je krijgt een demo van de sotware een van onze experts

Loading...