Tijdwinst en eenvoud spreekt G&S Bouw aan

“Het scheelt me een hoop discussie en levert tijdwinst op”, zegt Ruud van der Thiel van G&S Bouw over het werken met Ed Controls. De jonge uitvoerder gebruikte de tool om de afbouw van het nieuwe hotel Jaz in the City Amsterdam in goede banen te leiden. Samen met de opzichter deed hij de opnames van de 247 kamers en 11 suites.

ED-Controls-en-GS-Bouw-1918x1080-1-1918x960.jpeg

Dit artikel in het kort:

  • Opnamepunten voor het Jaz Hotel waren snel te zien;

  • Ed Controls hielp met een betere kwaliteit;

  • G&S Bouw voldeed met Ed Controls aan de eisen van Jaz Hotel.

Vooral de eenvoud van Ed Controls spreekt hem aan. “Ik wil het zo simpel mogelijk houden. De tekeningen van de kamers van het Jaz Hotel heb ik helemaal leeg gemaakt. Alleen de contouren zijn zichtbaar. Opnamepunten, ofwel tickets zijn zo in één oogopslag duidelijk. De foto zegt vervolgens genoeg.”

Volgens Van der Thiel levert werken met Ed Controls 100% zeker een hogere kwaliteit van afwerking op. “Zeker voor dit hotel is dat heel belangrijk. De kamers hebben veel strakke details in combinatie met ruwe wanden zonder afwerkplinten. Niet netjes afgewerkte aansluitingen vallen extra op.”

Begin november 2015 is het, naast de Ziggo Dome gelegen, hotel opgeleverd.

Ben jij benieuwd hoe Ed Controls jou kan ondersteunen in een groot en ingewikkeld project? Vraag een gratis demo aan en ontdek het zelf!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus