Plegt-Vos werkt een stuk eenvoudiger

Het werk van Johan Roelfs, projectcoördinator Beheer en Onderhoud bij Plegt-Vos, is er een stuk eenvoudiger op geworden. Sinds het bouwbedrijf besloot om Ed Controls te gebruiken voor opnames van te renoveren woningen, kunnen zijn mensen binnen één uur een woning opnemen. “In die tijd doen ze de inspectie, nemen ze keuzes door met de klant, versturen ze de factuur én zorgen ze dat die afgerekend wordt.”

2016-01-23-Johan-Roelfs-Plegt-Vos-voor-auto-1920x1080-1918x960.jpeg

Dit artikel in het kort:

  • Plegt-Vos is veel sneller gaan inspecteren;

  • Bewoners kijken mee en krijgen gelijk de factuur;

  • Partners krijgen alle relevante informatie digitaal.

2016-01-23-Johan-Roelfs-Plegt-Vos-voor-huis-750x422.jpeg

Het werk van Roelfs bij Plegt-Vos is er sinds de invoering van Ed Controls een stuk makkelijker op geworden.

Het werk van Roelfs bij Plegt-Vos is er sinds de invoering van Ed Controls een stuk makkelijker op geworden.

Het scheelt Roelfs een hoop tijd qua voorbereiding, uitvoering en afhandeling. Daardoor zijn de projecturen sterk afgenomen. Was hij per honderd woningen voorheen zo’n 140 uur kwijt, nu is dat nog maar 40 uur. Bovendien is de kans op fouten sterk afgenomen.

Minder misverstanden

De inspecteur loopt met de bewoner ter plaatse alle keuzemogelijkheden door. Welke kleur tegel moet er in de keuken komen, wat voor kraan, moeten de kastdeurtjes worden vervangen etc. “We hebben daardoor minder misverstanden achteraf. ‘Bedoel je echt dit? Ja dat bedoel ik echt’. En het zit in één keer goed in het systeem”, licht Roelfs toe.

Doordat de partners van Plegt-Vos, waaronder keukenleverancier Bribus, zijn aangesloten op Ed Controls is de renovatie van A tot Z in één keer geregeld.

Unieke betaalmogelijkheid

Uniek is de betaalmogelijkheid die aan de auditadd-on is toegevoegd. De aangevinkte keuzes van de bewoners worden omgezet in een factuur. Die wordt vervolgens gemaild aan de bewoner. Daarna kan de bewoner de rekening direct betalen. “Voorheen hadden we altijd te maken met een betalingsrisico. Dat hebben we op deze manier flink verlaagd”, zegt Roelfs.

Digitaalopleveren.nl leverde de koppeling met de rekenmodule Bouwquote en verzorgde de begeleiding van het traject.

Zelf Ed Controls uitproberen? Vraag een gratis vrijblijvende demo aan.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus