Communiceren met alle bouwpartners

“Als kleinere partij gebruik je Ed Controls misschien anders dan de grote partijen, maar voor mij als ZZP’er levert het net zo goed een meerwaarde.” Roy Alferink, de ondernemer achter Qubus Droomhuizen, is in het voorjaar van 2018 begonnen met Ed Controls binnen zijn bedrijf.

icon

Geïnspireerd door de grote namen in de markt

Omdat Roy actief is binnen de bouwwereld werd hij via evenementen en beurzen geattendeerd op het bestaan van Ed Controls. “Ik zag dat de grotere namen in de markt er al mee werkten en dacht hoe kan ik als ZZP’er Ed Controls ook inzetten?”. Nadat hij zich erin had verdiept en kennis gemaakt had met Ed Controls via een ander project, nam Roy contact op met Ed Controls. Bij Qubus Droomhuizen is de gezamenlijke aanpak, de intensieve samenwerking met de professionals in het bouwteam en de transparantie naar de klant hetgeen wat hen zo bijzonder maakt. “We werken intensief samen en dan is communicatie belangrijk. Met behulp van Ed Controls kan je dingen makkelijker met elkaar afstemmen en kan je fijner en plezieriger met elkaar werken.”

icon

Naast de verbetering en versimpeling van de communicatie naar bouwteam en klant, had Roy nog een ander argument om Ed Controls aan te schaffen: “het is ook een stukje gemak, want alles wat in Ed Controls staat is altijd beschikbaar”, vertelt Roy, “dus wanneer je op de bouw loopt, spreekt met een klant of bezoek bent bij een leverancier, je hoeft geen documenten mee te nemen. Ik heb mijn telefoon en kan daarmee alles laten zien.”

Dit zeggen onze gebruikers

edc user

William Bosschaart

Projectleider

“Omdat Ed Controls zo gebruiksvriendelijk is, hoeven we het maar één keer uit te leggen”

company logo
edc user

Rico Vermeij

Hoofd Projectvoorbereiding

“Wij hebben onze inspectie-protocollen in Ed Controls geïmplementeerd"

company logo
edc user

Bert Videler

Bouwkwaliteitcoach.nl

“Digitaal vastleggen scheelt 50% werklast“

company logo

Qubus: zorgeloos bouwen, plezierig wonen

Met als visie ‘zorgeloos bouwen, plezierig wonen’ zorgt Qubus Droomhuizen ervoor dat de nieuwbouwwoning van de klant via een efficiënt en transparant bouwproces wordt gebouwd. Roy is het brein achter het ‘concept van Qubus’, dat bestaat uit zes fases en het bouwproces van A tot Z omarmt. “Al vanaf de tweede fase, de voorbereidingsfase, kijken de aannemer en installateur mee. Hierdoor is er vanaf het begin al communicatie met het bouwteam, kan de klant een goede prijsindicatie ontvangen en kunnen er materialen worden besteld.” Roy is tevreden met de toegevoegde waarde die Ed Controls biedt; “het is een prachtig product om mee te werken.”

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan

Gratis Demo
Robert Greidanus