Skip links

Hét kwaliteitssysteem voor de maritieme sector

Ervaar zelf hoe makkelijk het is, vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Internationaal samenwerken in de scheepsbouw

Heldere projectcommunicatie

De maritieme sector, met onder meer de scheepsbouw, offschore-industrie en de havens, kenmerkt zich door een intensieve samenwerking tussen veel internationale projectpartners. Ed Controls helpt je deze samenwerking te stroomlijnen. De superintendent stuurt de subcontractors en de technical crew aan via één gebruiksvriendelijke app, die in alle talen beschikbaar is. Ook voor de opdrachtgever en de scheepswerf.

Ed Controls GWW en Infra software op ipad

Keuringsrapport scheepsinspectie

Kwaliteitsborging

Met Ed Controls borg je eenvoudig de kwaliteit van nieuwbouwschepen. De superintendent vult ter plekke een keuringsrapport in met behulp van digitale checklists, die je zelf kunt inrichten. Na afloop kunnen keuringsrapporten worden ondertekend en gedeeld met de belanghebbenden. Zowel online als offline, aan wal of op zee.

Checklists voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden

Digitaal documenteren

Als een schip in de vaart is, is Ed Controls het digitale logboek van alle onderhoudsmeldingen voor het eerstvolgende scheepsonderhoud. Nadat een schip is gedokt, wijs je alle actiepunten digitaal toe aan de verantwoordelijke subcontractors en technical crew members. Zij weten wat moet gebeuren, nog voor ze voet aan boord zetten. Dat versnelt de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

opleverpunten digitaal

Beheer meerdere schepen via één systeem

Gebruiksgemak

Superintendenten hebben vaak meerdere schepen in beheer. Met Ed Controls synchroniseer je de gegevens van de volledige vloot, zodat alle informatie direct beschikbaar is. Dat kan via alle Android en iOS aangestuurde devices én via de browser op Windows aangestuurde devices. Zo heb je altijd overzicht, ook als je niet op de scheepswerf aanwezig bent.

Evaluatie en optimalisatie van projectprestaties

Data en rapportage

Ed Controls houdt de projectprestaties bij van alle betrokken subcontractors en technical crew members. Door deze data te analyseren, doe je waardevolle informatie op voor de evaluatie van het afgeronde project en de optimalisatie van alle toekomstige projecten.

Ervaar zelf hoe makkelijk het is

Vraag een gratis demonstratie aan
Gratis Demo

Robert Greidanus
Agent

Zij werken slim en besparen tijd

Leave a comment

Ten_Brinke_Group
bouwkundige brandveiligheid