Skip links

Privacyverklaring

Ed Controls is een product van Dutchview information technology B.V. Dutchview ontwikkelt en verkoopt innovatieve softwareproducten die organisaties en de mensen daarin helpen om slimmer, eenvoudiger en plezieriger te werken. Dutchview is gevestigd aan Achter de Muren Zandpoort 10 in Deventer. Het postadres van de organisatie is Pastoor Petersstraat 81, 7462 MX in Rijssen.

Persoonsgegevens

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van bezoekers aan onze website. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten de privacy van betrokkenen zo goed mogelijk te waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en verwerken en met welk doel. Wij raden je aan deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen.

Doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Als de website van Ed Controls wordt bezocht worden, net als bij elke website, IP-adressen van de bezoekers verzameld. De IP-adressen worden opgeslagen en kunnen gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Ook worden op de website cookies verzameld, lees hierover meer in onze cookieverklaring. Als bij een bezoek op de contactpagina vragen worden gesteld of een verzoek om informatie of een demonstratie wordt gedaan, wordt gevraagd om een aantal gegevens in te voeren. Deze gegevens worden gebruikt om de vragen te beantwoorden en/of om contact op te nemen over de gewenste informatie of demonstratie. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Websites van derden

Deze website kan hyperlinks bevatten naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop door deze websites met persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij raden u aan om de privacyverklaring van deze websites te raadplegen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Jouw rechten

Je hebt veel rechten als het gaat om het verzamelen en verwerken van jouw persoonsgegevens. Deze rechten zijn vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met betrekking tot deze website wijzen wij je erop dat je het recht hebt om jouw persoonsgegevens, die door ons worden gebruikt, in te zien. Dat kan na een schriftelijk of elektronisch verzoek. Je hebt ook het recht om ons te verzoeken de gegevens te wijzigen, te verwijderen of over te dragen aan een derde.

Wijzigen privacyverklaring

Wij behouden het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden je aan om deze verklaring iedere keer te lezen als je gebruik maakt van deze website.

Contactgegevens

Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@dutchview.com of door te bellen met +31 (0)570 572 214. Bij klachten kijken wij graag hoe wij je kunnen ondersteunen. Mocht je een klacht willen indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dan kan dat via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.