1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Checklist/probleemoplossing voor koppelingen met externe tools
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean leo turpis, varius et sollicitudin vel, semper eget tellus. Praesent eget odio sed quam finibus dignissim quis fermentum nulla."
Ed

Checklist/probleemoplossing voor koppelingen met externe tools

Print Friendly, PDF & Email
  1. Check of de licentie een “Expert” licentie is. Daarmee kan Ed Controls worden gekoppeld aan HomeCTRL,
  2. Check of de Administrator de HomeCTRL switch heeft aangezet in “Externe connecties” (zie Contract Informatie),
  3. Als HomeCTRL niet gekoppeld is in Contract Informatie, vul dan de vereiste HomeCTRL gegevens in om e verbinding met Ed Controls op te zetten (HomeCTRL domein, API-sleutel, Bedrijfsnaam),
  4. De Admin en de Eindverantwoordelijke kunnen een project met HomeCTRL koppelen via project bewerken en “Koppeling met andere systemen” (plusje),
  5. Selecteer het project uit de lijst met beschikbare projecten,
  6. Als het project niet beschikbaar is in de lijst, dan betekent dat dat de API het project niet ontvangt. Check of het project API optie heeft in HomeCTRL.
  7. Volg de stappen hier beneden: https://edcontrols.nl/support/info/hoe-koppel-ik-ed-controls-met-hoomctrl/
  1. Check of de licentie een “Expert” licentie is,
  2. Check of je een account hebt voor KYP Project,
  3. De projectreferentie in projectinstellingen moet exact hetzelfde zijn als de projectnaam in KYP,
  4. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met onze Support en vraag om de verbinding op te zetten
  5. Volg de stappen hier beneden: https://edcontrols.nl/support/info/hoe-koppel-ik-ed-controls-met-kyp-project/
  1. Check of de licentie een “Expert” licentie is,
  2. De gebruiker dient Admin of Eindverantwoordelijke te zijn om de connectie op te zetten,
  3. Je moet een actief abonnement hebben voor DigiOffice Gateway,
  4. Check in projectinstellingen of de koppeling met DigiOffice aan staat,
  5. Ga naar de Bibliotheek en klik op het DigiOffice icoon,
  6. Klik bij het openen van de DigiOffice koppeling op “Browse files” en controleer of bestanden en mappen van DigiOffice zichtbaar zijn,
  7. Als bestanden en mappen niet correct worden weergegeven, verbreek dan de koppeling en probeer opnieuw de koppeling op te zetten,
  8. Als er vragen of issues zijn: bel Support,
  9. Volg de stappen hier beneden: https://edcontrols.nl/support/info/hoe-koppel-ik-ed-controls-met-digioffice/
  1. Check of de licentie een “Expert” licentie is,
  2. De gebruiker dient Admin of Eindverantwoordelijke te zijn om de connectie op te zetten,
  3. Je moet een actief abonnement hebben voor Microsoft Sharepoint Online,
  4. Check in projectinstellingen of de koppeling met Sharepoint aan staat,
  5. Ga naar de Bibliotheek en klik op het Sharepoint Icoon,
  6. Klik bij het openen van de Sharepoint koppeling op “Browse files” en controleer of bestanden en mappen van Sharepoint zichtbaar zijn,
  7. Als bestanden en mappen niet correct worden weergegeven, verbreek dan de koppeling en probeer opnieuw de koppeling op te zetten,
  8. Als er vragen of issues zijn: bel Support,
  9. Volg de stappen hier beneden: https://edcontrols.nl/support/info/hoe-koppel-ik-ed-controls-met-sharepoint/
  1. Check of de licentie een “Expert” licentie is,
  2. Check in projectinstellingen of de koppeling met WKI aan staat,
  3. Check de videos op onze Support site: https://edcontrols.nl/support/info/koppelen-met-het-wki-instrument/
Bijgewerkt op 03-07-2024